Mes snijdt aan veel kanten


Opfrissing huisstijl
geeft nieuw elan

Een jaartje geleden alweer introduceerden we onze vernieuwde huisstijl. Herinnert u het zich nog? Donkerrood maakte plaats voor licht blauw en we voegden een ‘pay-off’ toe: fris, scherp, helder. We hebben er nog geen moment spijt van gehad. Zo’n exercitie blijkt namelijk om meer dan een reden heel nuttig…

Toegegeven: we waren aan de opfrissing toe. In de loop van de jaren was Driebergen Accountants uitgegroeid van een traditioneel accountantskantoor tot een veelzijdige adviespraktijk.

Dat wilden we onder de aandacht brengen. De boodschap kwam over, hoorden we uit de vele reacties. Met dat jongere uiterlijk kunnen we weer jaren vooruit.Bijkomende effecten

Maar met alleen een nieuwe ‘verpakking’ red je het niet. Je moet dagelijks bewijzen dat je het waard bent. Zeker als je van jezelf zegt dat je fris, scherp en helder bent. Daarom besloten we alle facetten van onze dienstverlening eens langs die lat te leggen.

Samen met onze medewerkers kwamen we zo tot diverse verbeteringen in onze dienstverlening, in onze bedrijfsvoering én in het contact met de klant. Een mooi bijkomend effect.“We leerden onszelf nóg beter kennen”

En er was meer! We formuleerden uitgebreid wie we zijn, wat we doen én waar we goed in zijn. Dat deden we onder meer als input voor onze nieuwe website. Het klinkt misschien wat vreemd, maar zo leer je jezelf nóg beter kennen. En juist dát blijkt echt heel handig in gesprekken met (nieuwe) klanten. We schetsen nu in no-time waar onze specifieke kennis en expertise (onder meer in Bouw & Vastgoed, Fresh & Food, Business-to-Business, Not for Profit) liggen én wat we kunnen betekenen.

Aantrekkingskracht

Het opgefriste logo heeft ons kortom veel gebracht. Ook bepaald niet onbelangrijk: belangstelling! De aandacht die we eraan gaven (we vertelden over de ‘verjonging’ op social media en in mailings, we adverteerden en voerden campagne) miste haar uitwerking niet. Het afgelopen jaar stapten verschillende mooie nieuwe opdrachtgevers bij ons binnen. Maar we merken ook dat Driebergen Accountants als werkgever een grotere aantrekkingskracht heeft. Het mes snijdt aan veel kanten.